Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#48

Overall Rank

Name : Nurusshaba Nizhum
ID : 26024765
Full Mark

35

Your Mark

5.75 (16.43) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

11 (31%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

21 Feb 2026, 03:02 PM

Duration

৭ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) have

2) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

3) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

4) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

5) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

6) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

7) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

8) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

9) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

10) He --- out just now.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has gone

11) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

12) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

13) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

14) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

15) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

16) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

17) It is many years since ---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I met you

18) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

19) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

20) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

21) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) it rains

22) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

23) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

24) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

25) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

26) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

27) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

28) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had learnt

29) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

30) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

31) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has earned

32) We often ---- a victim of circumstances.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) fall

33) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Have

34) Select the correct sentence
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

35) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp