Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#115

Overall Rank

Name : Mehedi Hasan
ID : 26024958
Full Mark

35

Your Mark

7.75 (22.14) / ফেইল

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

12 (34%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

22 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

৩ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

2) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would have

3) He made me — the car.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) drive

4) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

5) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

6) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) do

7) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

8) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

9) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

10) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

11) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

12) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

13) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) were

14) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

15) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

16) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

17) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

18) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

19) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

20) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) burnt

21) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

22) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

23) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

24) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

25) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

26) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

27) Which one of the following is a Causative verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) help

28) He had his hair —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cut

29) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

30) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

31) I made him — the machine.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) work

32) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

33) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

34) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

35) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) will probably go up

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp