Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#31

Overall Rank

Name : Rakibul Islam
ID : 26024947
Full Mark

35

Your Mark

29.5 (84.29) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

30 (86%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

22 Feb 2026, 01:02 PM

Duration

১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩০টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৯.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

2) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

3) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

4) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

5) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

6) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

7) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

8) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

9) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

10) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

11) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

12) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

13) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

14) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

15) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

16) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

17) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

18) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

19) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

20) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

21) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

22) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

23) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

24) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

25) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

26) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

27) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

28) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

29) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

30) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

31) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

32) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

33) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

34) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

35) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp