Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#106

Overall Rank

Name : Md Munna Haque
ID : 26024809
Full Mark

35

Your Mark

10.75 (30.71) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

15 (43%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

22 Feb 2026, 02:02 PM

Duration

১৫ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

2) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

3) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

4) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

5) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

6) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

7) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

8) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

9) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

10) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

11) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will play

12) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

13) He made me — the car.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) drive

14) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) cough

15) The teacher made the children — the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) read

16) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

17) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

18) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

19) They had the house —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) painted

20) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

21) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

22) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

23) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

24) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) do

25) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

26) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) were

27) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

28) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

29) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

30) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

31) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

32) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

33) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) could have caught

34) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has

35) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would have brought

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp