Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#85

Overall Rank

Name : Sathy khatun
ID : 25124121
Full Mark

35

Your Mark

20.5 (58.57) / পাস

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

22 (63%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

22 Feb 2026, 02:02 PM

Duration

১১ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ২৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

2) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

3) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

4) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

5) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

6) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

7) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

8) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

9) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

10) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

11) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

12) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

13) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

14) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

15) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

16) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

17) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

18) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

19) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

20) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

21) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

22) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

23) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

24) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

25) I made him — the machine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) work

26) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

27) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

28) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

29) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

30) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

31) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

32) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

33) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

34) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

35) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp