Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#79

Overall Rank

Name : Tarin Tasnim
ID : 25112635
Full Mark

35

Your Mark

22.5 (64.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

25 (71%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

22 Feb 2026, 03:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

2) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

3) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

4) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

5) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

6) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

7) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

8) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

9) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

10) I will help him if he —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) asks

11) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

12) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

13) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

14) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) do

15) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

16) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

17) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

18) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

19) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

20) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

21) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

22) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

23) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

24) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

25) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

26) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

27) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

28) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

29) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

30) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

31) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

32) I made him — the machine.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) work

33) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

34) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

35) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would fight

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp