Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#72

Overall Rank

Name : Nawrin hasan lamia
ID : 26025027
Full Mark

35

Your Mark

24 (68.57) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

26 (74%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

22 Feb 2026, 03:02 PM

Duration

১৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

2) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

3) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

4) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

5) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

6) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

7) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

8) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

9) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

10) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) were

11) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

12) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

13) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

14) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

15) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

16) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

17) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

18) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

19) They had the house —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

20) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

21) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would fight

22) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

23) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

24) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

25) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

26) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

27) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) will probably go up

28) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has

29) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

30) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

31) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

32) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

33) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) could have caught

34) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

35) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp