Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#59

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

8 (22.86) / ফেইল

Attempt

23 (66%)

Avoid

12 (34%)

Correct

11 (31%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

22 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

2) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

3) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

4) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

5) He asked me -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) what my name was.

6) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

7) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

8) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

9) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

10) Can you tell me when --------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) the train leaves

11) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

12) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

13) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

14) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) did you say

15) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

16) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

17) Can you tell me where -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

18) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

19) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

20) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

21) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

22) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

23) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

24) Making tea, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I served it

25) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

26) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

27) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

28) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

29) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

30) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

31) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

32) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

33) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

34) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

35) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp