Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#66

Overall Rank

Name : Rahad Musfiqe
ID : 26024862
Full Mark

35

Your Mark

24.5 (70) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

26 (74%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

22 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

১৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

2) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

3) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

4) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

5) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

6) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

7) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

8) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

9) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

10) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

11) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

12) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

13) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

14) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

15) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

16) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

17) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

18) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

19) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

20) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

21) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

22) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

23) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

24) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

25) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

26) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) water

27) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

28) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

29) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

30) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

31) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

32) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

33) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

34) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

35) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp