Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#87

Overall Rank

Name : Faria ferdous himu
ID : 26024933
Full Mark

35

Your Mark

18.75 (53.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

22 (63%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

22 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৯ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

2) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

3) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

4) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

5) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

6) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

7) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

8) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

9) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) read

10) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

11) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

12) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

13) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) cough

14) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) If we had taken

15) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

16) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

17) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

18) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

19) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

20) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

21) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

22) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

23) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

24) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

25) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

26) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

27) They had the house —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) painted

28) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

29) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

30) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

31) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

32) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

33) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

34) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

35) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp