Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৫৪৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#17

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (74%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

23 Feb 2026, 01:02 AM

Duration

৩৫৪৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১১ তম চেষ্টা। ১১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৫৪৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

2) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

3) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

4) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

5) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

6) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

7) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

8) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

9) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

10) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

11) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

12) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

13) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

14) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

15) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

16) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

17) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

18) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

19) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

20) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

21) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

22) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

23) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

24) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

25) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

26) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

27) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

28) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

29) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

30) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

31) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

32) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

33) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) haven’t had

34) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

35) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had to go

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp