Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#126

Overall Rank

Name : Ishrat Jahan
ID : 26024986
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

23 Feb 2026, 06:02 AM

Duration

০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ২০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ২১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

2) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

3) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

4) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

5) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

6) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

7) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

8) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

9) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

10) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

11) The teacher made the children — the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) read

12) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

13) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

14) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

15) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

16) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

17) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

18) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cough

19) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

20) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

21) Which one of the following is a Causative verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) help

22) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

23) He had his hair —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cut

24) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

25) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

26) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

27) He made his children — their homework every afternoon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) do

28) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

29) If you — hard, he would have succeeded.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had worked

30) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

31) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

32) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

33) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

34) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

35) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp