Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#110

Overall Rank

Name : Md:Firoj Khan
ID : 26024843
Full Mark

35

Your Mark

8.75 (25) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

14 (40%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

23 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

৪ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has

2) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) do

3) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

4) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

5) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

6) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cough

7) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) will probably go up

8) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

9) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had never said

10) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

11) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

12) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

13) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) If we had taken

14) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

15) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

16) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

17) He had his hair —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cut

18) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) do

19) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

20) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

21) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

22) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) would have taken

23) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

24) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

25) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

26) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would have found

27) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) read

28) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

29) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would return

30) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

31) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would have

32) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

33) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) could have caught

34) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

35) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp