Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#118

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

6.25 (17.86) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

11 (31%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

23 Feb 2026, 01:02 PM

Duration

৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

2) He made me — the car.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) drive

3) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

4) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

5) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

6) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

7) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) water

8) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) has

9) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

10) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

11) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

12) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

13) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) do

14) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

15) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

16) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

17) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

18) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

19) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

20) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

21) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

22) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) burnt

23) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

24) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

25) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

26) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

27) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

28) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cough

29) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

30) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

31) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

32) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) could have caught

33) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

34) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

35) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp