Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#33

Overall Rank

Name : Khadijatul Islam Suborna
ID : 26024961
Full Mark

35

Your Mark

14.25 (40.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

18 (51%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

23 Feb 2026, 01:02 PM

Duration

১০ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

2) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

3) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

4) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

5) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

6) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

7) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

8) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) came

9) Select the correct sentence
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

10) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

11) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

12) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

13) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

14) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

15) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has earned

16) ---- you ever been to Mexico City?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have

17) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

18) I --- to hospital last Sunday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had to go

19) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

20) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

21) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

22) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

23) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

24) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

25) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

26) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have I told you

27) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) haven’t had

28) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

29) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

30) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

31) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

32) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

33) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

34) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

35) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp