Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩১০৬ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#107

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

10.75 (30.71) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

15 (43%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

23 Feb 2026, 01:02 PM

Duration

৩১০৬ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩১০৬ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

2) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

3) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would have

4) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

5) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

6) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

7) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

8) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

9) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

10) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

11) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

12) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

13) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

14) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

15) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

16) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) could have caught

17) He made me — the car.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) drive

18) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

19) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) has

20) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

21) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cough

22) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

23) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

24) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

25) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would have found

26) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

27) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) do

28) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

29) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

30) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

31) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

32) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

33) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

34) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) do

35) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp