Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#26

Overall Rank

Name : Md Nur Amin
ID : 25061028
Full Mark

35

Your Mark

13.5 (38.57) / ফেইল

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

17 (49%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

23 Feb 2026, 05:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) What is the number of auxiliary verbs in English?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Twelve

2) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

3) They had the house----------- .
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

4) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

5) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) factitive verb

6) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

7) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

8) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

9) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) to wash

10) Solaiman is having the students -------- a composition.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) write

11) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

12) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

13) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

14) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had it mended

15) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

16) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

17) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) repair

18) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

19) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

20) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

21) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

22) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

23) Which one is intransitive verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) rise

24) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Cognate object

25) Present participle performs the works of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

26) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

27) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Intransitive

28) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Principal

29) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

30) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

31) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

32) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

33) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) principal verb

34) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

35) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp