Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#32

Overall Rank

Name : Nahid hasan
ID : 26024881
Full Mark

35

Your Mark

9.75 (27.86) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

13 (37%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

23 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

১০ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

2) They watched the boy _ up the tree.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) climbing

3) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

4) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

5) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crying

6) _ the door, he went out.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Opening

7) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

8) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) believing

9) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) standing

10) She was interested in _ novels.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

11) I am used to _ late.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) staying

12) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

13) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

14) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) picking

15) She found him _ on the bed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) sleeping

16) Walking is a good _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) exercise

17) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

18) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

19) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

20) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

21) The crying baby needs _.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) attention

22) She avoided _ the question.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) answering

23) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

24) They kept _ until noon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) working

25) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

26) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) talking

27) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

28) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

29) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Seizing

30) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

31) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

32) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

33) We saw the girl _ the street.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crossing

34) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

35) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) would have found

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp