Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#15

Overall Rank

Name : Manoshi Roy
ID : 26025083
Full Mark

35

Your Mark

20.25 (57.86) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

23 (66%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

23 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৭ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

2) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

3) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

4) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

5) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

6) _ the door, he went out.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Opening

7) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

8) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

9) The crying baby needs _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) attention

10) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

11) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) standing

12) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

13) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

14) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) picking

15) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

16) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

17) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

18) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

19) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

20) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

21) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) believing

22) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

23) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

24) If the police help,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

25) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

26) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

27) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

28) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

29) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

30) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

31) Walking is a good _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) exercise

32) Swimming is good for _.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) health

33) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

34) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

35) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp