Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#37

Overall Rank

Name : Anika Islam
ID : 26024927
Full Mark

35

Your Mark

2 (5.71) / ফেইল

Attempt

2 (6%)

Avoid

33 (94%)

Correct

2 (6%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

23 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ২১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

2) She was interested in _ novels.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

3) Do you mind _ the window?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) opening

4) He is interested in _ stamps.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) collecting

5) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

6) I heard the baby _ in the next room.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crying

7) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

8) Reading helps us to _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) grow

9) The crying baby needs _.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) attention

10) She avoided _ the question.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) answering

11) She dislikes _ in public.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

12) They watched the boy _ up the tree.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) climbing

13) The man _ there is my uncle.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) standing

14) If the police help,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

15) Walking is a good _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) exercise

16) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

17) _ the opportunity, he left the country.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Seizing

18) He stopped _ when the teacher entered.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) talking

19) The _ dog was taken to the vet.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) injured

20) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

21) Having finished the work, he _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) left

22) He prefers _ to writing.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

23) Seeing is _ than hearing.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) believing

24) He is fond of _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) singing

25) Swimming is good for _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) health

26) We saw the girl _ the street.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crossing

27) ____ taxi, we would not have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) If we had taken

28) I am tired of _ the same thing every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) doing

29) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

30) I am used to _ late.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) staying

31) I had a car,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

32) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

33) _ by the noise, she woke up.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Disturbed

34) _ the door, he went out.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Opening

35) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have had

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp