Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২১১৯২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#74

Overall Rank

Name : Sumaiya akther
ID : 26025050
Full Mark

35

Your Mark

15.25 (43.57) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

19 (54%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

23 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

২১১৯২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২১১৯২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

2) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

3) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

4) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

5) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) an

6) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

7) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

8) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

9) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

10) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

11) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

12) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

13) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) Success

14) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

15) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

16) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

17) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

18) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

19) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

20) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

21) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

22) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

23) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

24) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

25) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

26) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) a few

27) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

28) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

29) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

30) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

31) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

32) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

33) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

34) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

35) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp