Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#5

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

28.75 (82.14) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

30 (86%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

23 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩০টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

2) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

3) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

4) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

5) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

6) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

7) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

8) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

9) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

10) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

11) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) injured

12) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

13) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

14) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

15) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

16) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

17) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

18) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

19) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

20) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

21) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

22) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

23) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

24) Having finished the work, he _.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) left

25) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

26) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

27) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

28) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

29) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

30) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

31) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

32) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

33) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

34) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

35) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp