Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৭০৭ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#12

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (74%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

23 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

২৭০৭ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৭০৭ মিনিট ৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

2) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

3) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

4) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

5) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

6) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

7) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

8) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

9) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

10) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

11) If the police help,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

12) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

13) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

14) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

15) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) injured

16) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

17) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

18) She avoided _ the question.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) answering

19) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

20) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

21) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

22) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

23) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

24) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

25) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

26) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

27) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

28) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

29) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

30) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

31) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

32) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

33) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

34) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

35) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp