Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৮ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#20

Overall Rank

Name : Tithi Rani
ID : 26025018
Full Mark

35

Your Mark

23 (65.71) / পাস

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

24 (69%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

24 Feb 2026, 08:02 AM

Duration

১৮ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৮ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

2) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

3) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

4) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

5) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

6) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

7) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

8) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

9) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

10) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

11) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had learnt

12) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

13) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

14) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

15) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

16) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

17) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

18) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

19) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

20) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

21) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

22) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

23) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

24) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

25) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

26) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

27) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

28) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

29) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

30) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

31) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

32) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

33) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) reading

34) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

35) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp