Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#91

Overall Rank

Name : Abrar Mahi
ID : 26025122
Full Mark

35

Your Mark

25.5 (72.86) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

27 (77%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

24 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

১৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

2) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

3) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Water

4) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

5) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

6) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Interjection

7) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

8) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

9) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jury

10) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Chair

11) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

12) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

13) Identify the common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) City

14) Which one refers to a group and is a collective noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) School

15) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

16) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

17) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Adverb

18) Identify the collective noun from the list:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Team

19) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

20) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Crowd

21) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

22) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Army

23) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Milk

24) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

25) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

26) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

27) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cotton

28) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Music

29) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

30) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

31) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Noun

32) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Bottle

33) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

34) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

35) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp