Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#53

Overall Rank

Name : Shizanur
ID : 25120042
Full Mark

35

Your Mark

17.5 (50) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

21 (60%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

24 Feb 2026, 07:02 PM

Duration

৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

2) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

3) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

4) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

5) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) some

6) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

7) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

8) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

9) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) a few

10) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

11) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

12) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

13) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

14) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

15) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) any

16) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

17) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) much

18) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

19) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

20) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

21) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

22) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

23) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

24) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

25) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

26) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) much

27) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

28) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

29) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) any

30) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

31) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) All

32) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

33) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

34) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

35) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp