Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#41

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

10.75 (30.71) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

15 (43%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

25 Feb 2026, 12:02 AM

Duration

৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

2) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

3) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

4) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

5) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

6) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

7) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

8) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

9) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

10) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

11) By 9 O’clock we ---- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

12) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

13) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

14) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

15) It is many years since ---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I met you

16) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

17) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

18) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

19) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

20) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

21) I waited until the plane----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had taken off

22) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

23) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) have

24) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

25) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

26) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

27) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

28) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

29) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

30) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) accepting

31) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

32) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

33) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has earned

34) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

35) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) haven’t had

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp