Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

31.25 (89.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

32 (91%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

25 Feb 2026, 12:02 AM

Duration

১১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

2) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

3) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

4) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

5) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

6) It was not long since I – her last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) had seen

7) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

8) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

9) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

10) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

11) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

12) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

13) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

14) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

15) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

16) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

17) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

18) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

19) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

20) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

21) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

22) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

23) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

24) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

25) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

26) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

27) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

28) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

29) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

30) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

31) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

32) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

33) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

34) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

35) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp