Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#8

Overall Rank

Name : Tithi Rani
ID : 26025018
Full Mark

35

Your Mark

27.75 (79.29) / পাস

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

28 (80%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

25 Feb 2026, 04:02 AM

Duration

৭ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

2) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

3) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

4) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

5) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

6) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

7) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

8) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

9) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

10) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

11) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

12) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

13) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

14) Jerry --- at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had been

15) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

16) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

17) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

18) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

19) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

20) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

21) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

22) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

23) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

24) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

25) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

26) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

27) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

28) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

29) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

30) It was not long since I – her last.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had seen

31) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

32) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

33) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

34) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

35) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp