Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : Imtia shikder
ID : 26024732
Full Mark

35

Your Mark

31.25 (89.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

32 (91%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

25 Feb 2026, 08:02 AM

Duration

১০ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

2) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

3) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

4) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

5) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

6) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

7) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

8) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

9) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

10) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

11) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

12) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

13) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

14) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

15) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

16) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

17) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) injured

18) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

19) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

20) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

21) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

22) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

23) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

24) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

25) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

26) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

27) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

28) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

29) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

30) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

31) I had a car,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

32) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

33) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

34) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

35) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp