Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#25

Overall Rank

Name : Md Nur Amin
ID : 25061028
Full Mark

35

Your Mark

19 (54.29) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

22 (63%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

25 Feb 2026, 02:02 PM

Duration

১১ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

2) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

3) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

4) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

5) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

6) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

7) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had learnt

8) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

9) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

10) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

11) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

12) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) have

13) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

14) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

15) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

16) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

17) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

18) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

19) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

20) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

21) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have I told you

22) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

23) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

24) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

25) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

26) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

27) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) haven’t had

28) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

29) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

30) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

31) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

32) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

33) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

34) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

35) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp