Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#49

Overall Rank

Name : Shahriar Hasan Shijan
ID : 26024900
Full Mark

35

Your Mark

27.25 (77.86) / পাস

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

28 (80%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

25 Feb 2026, 04:02 PM

Duration

১৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

2) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

3) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

4) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

5) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

6) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

7) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

8) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

9) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

10) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

11) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

12) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

13) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

14) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) would have found

15) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

16) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

17) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

18) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

19) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

20) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

21) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

22) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

23) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

24) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

25) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

26) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

27) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

28) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

29) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

30) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

31) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

32) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

33) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

34) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

35) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp