Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#55

Overall Rank

Name : মোছা:ইশিতা খাতুন
ID : 26014649
Full Mark

35

Your Mark

9.25 (26.43) / ফেইল

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

13 (37%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

25 Feb 2026, 07:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

2) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

3) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

4) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

5) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

6) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

7) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

8) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

9) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

10) She is _ honest girl.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

11) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

12) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

13) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

14) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

15) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

16) She plays _ piano well.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) the

17) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

18) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

19) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

20) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

21) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

22) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

23) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

24) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) ×

25) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

26) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

27) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

28) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

29) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

30) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

31) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

32) He was elected _ president.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

33) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

34) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

35) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp