Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#17

Overall Rank

Name : মোছা:ইশিতা খাতুন
ID : 26014649
Full Mark

35

Your Mark

21.25 (60.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

24 (69%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

25 Feb 2026, 07:02 PM

Duration

২ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ১৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

3) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

4) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

5) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

6) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

7) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

8) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

9) She plays _ piano well.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) the

10) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

11) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

12) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

13) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

14) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

15) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

16) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

17) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) the

18) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

19) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

20) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

21) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

22) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

23) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

24) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

25) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

26) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

27) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

28) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

29) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

30) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

31) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) the

32) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

33) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

34) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

35) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp