Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#70

Overall Rank

Name : Onamika onu
ID : 26024839
Full Mark

35

Your Mark

24 (68.57) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

26 (74%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

25 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

2) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

3) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

4) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

5) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

6) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

7) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

8) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

9) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

10) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

11) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

12) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

13) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

14) They had the house —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) painted

15) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

16) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

17) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

18) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

19) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

20) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

21) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

22) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

23) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

24) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

25) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

26) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

27) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would have

28) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

29) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

30) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

31) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

32) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

33) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

34) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

35) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp