Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫৬১ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#84

Overall Rank

Name : মো: মেহেদি হাসান মুকিত
ID : 25102106
Full Mark

35

Your Mark

12.75 (36.43) / ফেইল

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

16 (46%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

25 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

১৫৬১ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫৬১ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

2) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

3) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

4) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

5) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

6) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

7) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

8) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

9) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

10) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) any

11) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

12) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

13) 21. She asked me for _ information about the course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

14) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

15) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

16) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) All

17) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) any

18) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

19) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

20) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

21) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

22) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

23) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) Some

24) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

25) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

26) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

27) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

28) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) All

29) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

30) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

31) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

32) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

33) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

34) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

35) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp