Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#17

Overall Rank

Name : MD RASEL MIA
ID : 26014529
Full Mark

35

Your Mark

30 (85.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

31 (89%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

25 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩১টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

2) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

3) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

4) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

5) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

6) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

7) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

8) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

9) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

10) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

11) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

12) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

13) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

14) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

15) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

16) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

17) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

18) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

19) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

20) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

21) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

22) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

23) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

24) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

25) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

26) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

28) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

29) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

30) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

31) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

32) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

33) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

34) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

35) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp