Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮৬৩ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#68

Overall Rank

Name : Ikbal Hossen
ID : 26024874
Full Mark

35

Your Mark

1.75 (5) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

2 (6%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

26 Feb 2026, 08:02 AM

Duration

৮৬৩ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮৬৩ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

2) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

3) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

4) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

5) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

6) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

7) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

8) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

9) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

10) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

11) He made his children — their homework every afternoon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) do

12) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

13) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

14) The teacher made the children — the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) read

15) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

16) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

17) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

18) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

19) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

20) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

21) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

22) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

23) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

24) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

25) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

26) If you — hard, he would have succeeded.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had worked

27) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

28) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

29) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

30) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

31) He had his hair —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cut

32) Which one of the following is a Causative verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) help

33) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

34) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

35) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp