Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#63

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

6.25 (17.86) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

10 (29%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

26 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

৩ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He made his children — their homework every afternoon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) do

2) Which one of the following is a Causative verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) help

3) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

4) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) burnt

5) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

6) He made me — the car.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) drive

7) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

8) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

9) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

10) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

11) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

12) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

13) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

14) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

15) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

16) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

17) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

18) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) could have caught

19) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would have brought

20) I will help him if he —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) asks

21) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

22) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

23) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

24) We helped him — the work.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) finish

25) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

26) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

27) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

28) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

29) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

30) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

31) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

32) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

33) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

34) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

35) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp