Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#58

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

15 (43%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

26 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ১৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

2) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

3) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

4) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

5) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

6) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

7) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

8) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

9) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

10) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

11) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

12) I made him — the machine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) work

13) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

14) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

15) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

16) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

17) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

18) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) walk

19) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

20) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

21) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

22) He made me — the car.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) drive

23) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

24) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

25) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

26) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

27) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cough

28) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

29) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

30) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

31) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

32) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

33) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

34) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) will probably go up

35) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp