Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#9

Overall Rank

Name : Nasfeha Tahmena
ID : 26025009
Full Mark

35

Your Mark

24.25 (69.29) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

26 (74%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

26 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৮ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

2) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

3) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

4) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

5) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Seizing

6) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

7) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

8) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

9) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

10) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

11) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

12) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

13) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

14) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

15) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

16) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

17) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

18) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

19) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

20) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

21) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

22) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

23) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

24) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

25) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

26) If the police help,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

27) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

28) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

29) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

30) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

31) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

32) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

33) He prefers _ to writing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) reading

34) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

35) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp