Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#10

Overall Rank

Name : Joyeta Akther
ID : 26014472
Full Mark

35

Your Mark

17.25 (49.29) / পাস

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

19 (54%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

26 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

১৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Jerry____ at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) has been

2) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

3) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

4) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

5) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

6) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

7) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

8) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

9) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

10) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

11) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

12) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

13) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

14) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I draw

15) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

16) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

17) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

18) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

19) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) have been knowing

20) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

21) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

22) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

23) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

24) There____ a boat race like it.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had never been

25) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

26) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

27) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

28) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) had come

29) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

30) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

31) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

32) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

33) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) they finally got it

34) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

35) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp