Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#117

Overall Rank

Name : Md Shawon Islam
ID : 26024916
Full Mark

35

Your Mark

7.25 (20.71) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

11 (31%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

26 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

2) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

3) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

4) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

5) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

6) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

7) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

8) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

9) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

10) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

11) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

12) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

13) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

14) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would fight

15) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

16) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

17) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

18) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

19) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

20) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

21) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) If we had taken

22) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

23) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

24) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

25) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

26) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

27) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

28) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

29) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

30) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) help

31) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have brought

32) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

33) He had his hair —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cut

34) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

35) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp