Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৫৮৩ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#102

Overall Rank

Name : Md Shawon Islam
ID : 26024916
Full Mark

35

Your Mark

12.25 (35) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

15 (43%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

26 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৩৫৮৩ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৫৮৩ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

2) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will play

3) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

4) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

5) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

6) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

7) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

8) He had his hair —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cut

9) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

10) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

11) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

12) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

13) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) had worked

14) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

15) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

16) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

17) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

18) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

19) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

20) He made me — the car.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) drive

21) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

22) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

23) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

24) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

25) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

26) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

28) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

29) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

30) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

31) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

32) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

33) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

34) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

35) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) If we had taken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp