Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#23

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

5 (14.29) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

11 (31%)

Wrong

24 (69%)

Submitted

26 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ২৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Father told me that he _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would help me

2) We have never _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had a car

3) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

4) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) have been knowing

5) There____ a boat race like it.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never been

6) How have you ____all these years?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) been

7) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

8) I came home after the rain______.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had stopped

9) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) for

10) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had become

11) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

12) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

13) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had come

14) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

15) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

16) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

17) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would commit

18) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) is being used

19) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) usually plays

20) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

21) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) they finally got it

22) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I have walked

23) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

24) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) went

25) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

26) He had written the book before he____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) retired

27) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

28) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

29) The captive said that.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

30) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) I draw

31) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) used to have

32) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

33) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

34) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) came, have been living

35) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) worse

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp