Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#28

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

7.5 (21.43) / ফেইল

Attempt

15 (43%)

Avoid

20 (57%)

Correct

9 (26%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

27 Feb 2026, 05:02 AM

Duration

৯ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ২৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

2) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

3) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has watched

4) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

5) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

6) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) have been knowing

7) He said that he_________ the previous day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had come

8) He had written the book before he____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) retired

9) Julia has been ill____ three months.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) for

10) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) had become

11) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

12) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) worse

13) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

14) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

15) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

16) That room _____ for a meeting today.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) is being used

17) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

18) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

19) How have you ____all these years?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) been

20) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

21) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) burnt

22) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

23) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to have

24) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

25) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) built, built

26) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

27) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

28) The captive said that.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

29) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

30) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

31) Jerry____ at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) has been

32) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) went

33) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I draw

34) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

35) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp