Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০৯৫ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#32

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

4.25 (12.14) / ফেইল

Attempt

13 (37%)

Avoid

22 (63%)

Correct

6 (17%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

27 Feb 2026, 05:02 AM

Duration

১০৯৫ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০৯৫ মিনিট ৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He had written the book before he____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) retired

2) While going to the class, _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

3) Which one is present perfect tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I have walked

4) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

5) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

6) There____ a boat race like it.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never been

7) Her mother_____ what to do yet.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) hasn't decided

8) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

9) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to have

10) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I draw

11) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

12) The captive said that.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

13) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) they finally got it

14) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

15) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) went

16) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

17) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) built, built

18) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) worse

19) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

20) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

21) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

22) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

23) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) has been

24) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) burnt

25) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

26) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) had come

27) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

28) I came home after the rain______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had stopped

29) That room _____ for a meeting today.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) is being used

30) How have you ____all these years?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) been

31) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

32) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

33) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) have been knowing

34) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

35) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp