Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৪০ মিনিট ৩২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#16

Overall Rank

Name : Tithi Rani
ID : 26025018
Full Mark

35

Your Mark

14 (40) / পাস

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

16 (46%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

27 Feb 2026, 06:02 AM

Duration

১৪০ মিনিট ৩২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৪০ মিনিট ৩২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Her mother_____ what to do yet.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) hasn't decided

2) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

3) That room _____ for a meeting today.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) is being used

4) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have heard

5) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

6) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

7) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) usually plays

8) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

9) While going to the class, _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

10) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

11) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

12) I came home after the rain______.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had stopped

13) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

14) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) have been knowing

15) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

16) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

17) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) was cooking

18) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

19) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

20) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

21) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

22) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

23) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

24) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) burnt

25) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) built, built

26) The captive said that.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

27) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

28) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

29) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

30) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I draw

31) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

32) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

33) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

34) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) had come

35) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp