Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#56

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

13.75 (39.29) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

17 (49%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

27 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৪ তম চেষ্টা। ৪ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৪ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

2) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

3) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

4) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

5) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

6) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

7) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

8) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

9) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

10) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

11) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

12) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

13) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

14) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

15) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

16) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

17) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

18) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would have found

19) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

20) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

21) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would fly

22) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

23) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

24) I will help him if he —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) asks

25) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

26) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

27) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

28) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

29) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

30) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

31) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

32) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

33) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

34) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would return

35) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp