Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#108

Overall Rank

Name : Jahid Hasan shawon
ID : 25112689
Full Mark

35

Your Mark

2.75 (7.86) / ফেইল

Attempt

4 (11%)

Avoid

31 (89%)

Correct

3 (9%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

27 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

2) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

3) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

4) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

5) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

6) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

7) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

8) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

9) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

10) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

11) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

12) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

13) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

14) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

15) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

16) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

17) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

18) 15. They don’t have _ money to buy a house.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

19) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

20) 21. She asked me for _ information about the course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

21) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

22) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

23) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

24) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

25) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

26) 9. ----- students in the class passed the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) All

27) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

28) 17. _ honesty is a noble virtue.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

29) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. much

30) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

31) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

32) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

33) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

34) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

35) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) any

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp